Achtergrond afbeelding

Vakgarage
Tema - Gomes

Contact

Ampereweg 58
4338 PT Middelburg

Over ons

1 oktober 2012 zijn wij ons bedrijf gestart aan de Fagotweg (een kleine unit) in Middelburg. Hierin hebben wij, Marc en Editha, een eenvoudige maar duidelijke missie: betaalbare kwaliteit. Inmiddels zijn wij verhuisd (per 1 februari 2014) naar de Ampereweg 58. In dit pand hebben wij meer mogelijkheden om onze visie uit te dragen: persoonlijk, betrouwbaar, kwaliteit en betaalbaar. Vanaf 1 oktober 2016 hebben wij ons aangesloten bij Stichting Vakgarage.
Persoonlijk: U zult niet een aantal keer worden doorverbonden. Onze lijnen zijn kort. Wanneer u belt zult u gelijk contact hebben met Marc. Hierdoor kunt u gelijk uw vraag voorleggen en/of een afspraak maken.
Betrouwbaar: Ons garagebedrijf heeft een open structuur. Dit betekent dat u altijd door kunt lopen bij afwezigheid van Editha, rechtstreeks naar de werkplaats.
Kwaliteit en betaalbaar: Wij houden geen grote voorraden aan in ons magazijn. De onderdelen worden rechtstreeks besteld bij de leverancier en direct gemonteerd. Hierdoor kunnen onze prijzen van onderdelen en reparatie relatief betaalbaar laten blijven.
Ons specialisme is het merk Saab. Marc heeft doordat hij veel ervaring heeft opgedaan bij verschillende dealers van verschillende merken, waaronder Saab, veel kennis opgedaan voor dit merk. Niet alleen in technisch opzicht, maar ook als liefhebber van dit merk. Daarnaast heeft hij ook veel ervaring met andere merken.
Onze ruimte om nieuw en gebruikte auto's te laten zien is behoorlijk toegenomen. Op deze manier kunnen wij u toch een aantal mooie gebruikte auto's laten zien. Maar het kan zijn dat uw merk er niet bij staat. Dit is voor ons geen probleem want wij zoeken ook voor u op maat. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.
U kunt bij ons terecht voor:

APK
Onderhoud en reparatie
Airco service
Banden service
Verkoop van nieuwe en gebruikte auto's.

Onze openingstijden
altijd bereikbaar

Showroom

Werkplaats

Maandag

-

-

Dinsdag

-

-

Woensdag

-

-

Donderdag

-

-

Vrijdag

-

-

Zaterdag

Gesloten

Gesloten

Zondag

Gesloten

Gesloten

Showroom

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Werkplaats

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten